O nas

Nasza historia

Po wielu latach pracy w gastronomii, w Polsce i zagranicą, w końcu udało nam się zrealizować projekt, o którym
myśleliśmy od dawna – otworzyć restaurację we Wrocławiu.

Wybraliśmy Kozanów, który pomimo dużej potrzeby mieszkańców jest zapomniany na
gastronomicznej mapie miasta.

To rodzinny projekt, w którym każdy z nas jest odpowiedzialny za inną jego część.
Tomek zajmuje się zapleczem kulinarnym: od przygotowania menu, przez kontakty z dostawcami, po prowadzenie kuchni.
Mateusz odpowiada za całą resztę, czyli wszystkie kwestie organizacyjne związane z prowadzeniem resturacji.

Nasza misja jest prosta – tworzyć miejsce, w którym serwuje się dobre jedzenie przygotowane z najlepszej
jakości polskich składników. W myśl przysłowia “cudze chwalicie, swego nie znacie” chcemy promować
produkty z Dolnego Śląska.

Współpraca z niszowymi, lokalnymi producentami pozwala nam zachować najlepszą jakość
i świeżość składników, z których gotujemy.

Mamy nadzieję, że nasze bistro będzie miejscem spotkań nie tylko mieszkańców tej okolicy,
ale miłośników dobrej kuchni z całego Wrocławia.

Do zobaczenia w Bistro u Braci!

zaprojektowano w pracowni connectthedots.pl

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this